Nieuwsbrief december 2017

4 december 2017 Geen categorie 0

Nieuwsbrief december

Het is weer tijd voor de maandelijkse nieuwsbrief! Door middel van deze brief houden we jullie op de hoogte van onze nieuwste activiteiten. Afgelopen maand heeft JuristA veel leuke evenementen georganiseerd en komende maand zal niet minder zijn. Lees je mee?

Aankomende evenementen:

Kerstgala 15 december:

Op 15 december organiseert JuristA samen met tien andere studieverenigingen een kerstgala in Akhnaton aan de Nieuwezijds Kolk. De kaartverkoop startte op 27 november en was binnen twee uur uitverkocht. Heb je een kaartje? Super leuk, dan zien we je daar! Heb je net misgegrepen en wil je er toch bij zijn? Hou dan Ticketswap in de gaten!

Kerstdiner 21 december:

Op 21 december vindt er een kerstdiner plaats! Het evenement is exclusief voor leden en er is plek voor 20 personen. We gaan dineren bij Tia Rosa aan de Reguliersgracht, waar je allerlei heerlijke tapas voorgeschoteld zal krijgen. Een thema kan natuurlijk niet ontbreken, dus kom in je mooiste ‘Black Tie’ outfit. Wil je hierbij zijn? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten. Voor meer informatie kun je mailen naar commissie@svjurista.nl

Studiereis 2018

In de meivakantie (30 april t/m 4 mei) gaat JuristA on tour! We nemen je mee naar een van de hipste upcoming steden van Europa. Ben jij al benieuwd waar we heen gaan en wil je op de hoogte blijven van dit evenement? Volg ons dan op social media!

Afgelopen evenementen:

After-tentamenborrel 16 november:

Op 16 november vond de after-tentamenborrel weer plaats bij Café Fest. Dit keer met een nieuw muntjessysteem, door middel van muntjes kon je zelf bij de bar een drankje halen. De opkomst was super goed, en we hebben een hele leuke avond gehad met z’n allen. Ben je er de volgende keer (weer) bij?

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen!