Nieuwsbrief 16 maart 2017

NUMMER:                            1
ONDERWERP:                    Aankomende evenementen

Beste JuristA-leden,

Aan het begin van iedere maand verstuurt JuristA vanaf heden een nieuwsbrief. Op deze manier houdt JuristA jullie op de hoogte van de leuke en leerzame evenementen die er aankomen en over verdere nieuwtjes omtrent de studievereniging.

Aankomende evenementen

1. Jinek & Pauw

Op donderdag 16 maart 2017 wonen wij om 22:00 uur bij Café American een uitzending bij van Jinek & Pauw. Het onderwerp is de jungle die de politiek heet. Ook wordt er nagepraat over “the day after” de verkiezingen.

1. Lezing mr. Korver

Op donderdag 23 maart 2017 geeft mr. Korver een lezing over de advocatuur. De lezing vindt plaats van 19:00 uur tot 21:00 uur in lokaal 02A30 (FLOOR). Mr. Korver is een strafrechtadvocaat die onder andere een rol heeft gespeeld in de grote Mitch Henriquez-zaak, de beruchte zaak waarbij Henriquez tijdens zijn arrestatie zodanig hard werd aangepakt door politieagenten, dat hij aan zijn verwondingen overleed. (Dit kan overigens gelden als een evenement voor studenten.)

1. After-Korver-borrel

Op donderdag 23 maart 2017 geeft JuristA van 21:00 tot 22:00 uur in Café Fest een borrel. Het eerste drankje wordt door JuristA betaald! Op deze manier kan je napraten over de lezing en nieuwe contacten leggen!

1. After-tentamenborrel

Op vrijdag 14 april 2017 zijn de tentamens eindelijk voorbij en is het tijd voor ontspanning! Alle tentamenstress van je af drinken. Van 19:00 uur tot 21:00 uur vindt de borrel plaats in Café Fest.  Het eerste drankje krijgen jullie van ons cadeau! Praat elkaar bij over de tentamens, geniet van een borrel en vergeet wat je de weken ervoor hebt geleerd.

1. Rondleiding Hoge Raad

Op dinsdag 18 april 2017 van 09:30 tot 12:00 uur organiseert JuristA een rondleiding bij de Hoge Raad. Ook behandelen wij een interessant arrest onder leiding van niemand minder dan een van de raadsheren van de Hoge Raad zelf! Het arrest wordt een week voor de rondleiding opgestuurd.

1. Karten

Op donderdag 27 april 2017 van 19:00 tot 21:00 uur vindt het kart-evenement plaats. Houd de sociale media en de website goed in de gaten voor de inschrijflijst. Let op: er kunnen maar 15 personen mee en vol is vol!

Overig

• Houd onze website, Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor meer informatie!
  • Wil je je nu al inschrijven voor een van de bovengenoemde evenementen? Stuur dan een mail naar commissie@svjurista.nl
  • Wil je meer uitdaging tijdens je studie, zoals het organiseren van evenementen en meer? Solliciteer dan via info@svjurista.nl en meld je aan als commissielid!
  • Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@svjurista.nl en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag.

Met vriendelijke groet,