Nieuwsbrief 10 april 2017

NUMMER:                            2
ONDERWERP:                    Aankomende evenementen

Beste JuristA-leden,

Het is weer tijd voor de maandelijkse nieuwsbrief. Door middel van deze brief houden we jullie op de hoogte van onze nieuwste activiteiten! Afgelopen maand heeft JuristA veel leuke evenementen georganiseerd en komende maand zal niet minder zijn. Lees hieronder meer!

Aankomende evenementen

1. After-tentamenborrel

Kom na je laatste tentamen naar de after-tentamenborrel! Op donderdag 13 april 2017 zijn de tentamens eindelijk voorbij en is het tijd voor ontspanning! Alle tentamenstress van je af drinken. Van 20:00 uur tot ?? uur vindt de borrel plaats in Café Fest en de eerste drankjes krijgen jullie van ons cadeau! Praat elkaar bij over de tentamens, geniet van een borrel en vergeet wat je de weken ervoor hebt geleerd.

1. Rondleiding Hoge Raad

Wil jij kans maken op een premium abonnement van Studeersnel.nl? Kom dan op dinsdag 18 april 2017 van 09:30 tot 12:00 uur naar de rondleiding bij de Hoge Raad. Ook behandelen wij een interessant arrest onder leiding van niemand minder dan een van de raadsheren van de Hoge Raad zelf! Het arrest wordt een week voor de rondleiding opgestuurd. Hierdoor leer je hoe je een arrest moet interpreteren en toepassen!

1. Karten

Op vrijdag 21 april 2017 van 19:00 tot 21:00 uur gaan we karten. Houdt de sociale media en de website goed in de gaten voor de inschrijflijst. Let op: er kunnen maar 15 personen mee en vol is vol!

JuristA heeft in de maand maart 2017 verschillende leuke evenementen georganiseerd.

Jinek & Pauw
Samen met 20 leden is de vereniging naar een aflevering van Jinek & Pauw geweest. Het spraakmakende onderwerp van deze aflevering was de uitslag van de verkiezingen.

Mr. Korver & borrel
Mr. Korver heeft in het Wibauthuis een lezing gegeven over de advocatuur waar hij gebruik maakte van leuke anekdotes en sprak tot de verbeelding. Zo was Korver de advocaat van de familieleden van Henriquez, waar hij de ins en ouds over vertelde. De leden stelde na de lezing allerlei vragen en was er ruimte voor een gesprek. JuristA en haar leden zijn na het evenement een borrel gaan doen in café Fest. De studenten hebben op deze manier op een informele en gezellige manier na kunnen praten over de geslaagde avond.

• Houd onze website, Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor meer

informatie!

• Wil je je nu al inschrijven voor een van de bovengenoemde evenementen? Stuur

dan een mail naar commissie@svjurista.nl

• Wil je meer uitdaging tijdens je studie, zoals het organiseren van evenementen en

meer? Solliciteer dan via info@svjurista.nl en meld je aan als commissielid!

beantwoorden zo snel mogelijk je vraag.

Links naar evenementen

After-tentamen borrel: