Lezing mr. Korver

25 augustus 2017 Geen categorie 0

Richard Korver advocaten kenmerkt zich door een bijzondere wijze van werken. Creatief denken is een standaardeis voor advocaten die aan Richard Korver advocaten verbonden zijn. Daarbij wordt het recht van meerdere kanten belicht teneinde er voor onze cliënten het best mogelijke resultaat uit te halen. Bereid zijn van de gebaande paden af te wijken zoeken naar nieuwe wegen.

Daarvoor Wordt samenwerking met andere disciplines, maar ook met andere advocaten niet geschuwd. Integendeel. Wij raken op dreef als we geïnspireerd worden door anderen en zijn ook zelf graag een klankbord of inspiratie voor uw andere adviseurs, ook als dat collega’s (van een ander kantoor) zijn.

Schrijf je in via het inschrijfformulier! Het inschrijfgeld voor leden is €2,50 en voor niet-leden €5,00.

Het evenement zal plaatsvinden op 23 maart van 19:00 tot 21:00 in lokaal 02A30 (FLOOR).

Schrijf je snel in op www.svjurista.nl/avtiviteiten