Ontmoet het bestuur!

Beau Buurman

Intern Commissaris

Onze ervaringen

Hier onder kan je de ervaringen lezen van de bestuurders van het studiejaar 18/19.

“Afgelopen jaar ben ik de voorzitter geweest van SV JuristA. Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de vereniging. zo hou ik mij bezig met het voorzitten en voorbereiden van vergaderingen, contact met de opledingen en spring ik bij waar nodig is. Dit is een mooi en belangrijk jaar voor de vereniging geweest met als hoogtepunten het aansluiten van SJD bij de vereniging en een super geslaagde studiereis.”

June van Kuik

“Mijn functie binnen het bestuur was afgelopen jaar penningmeester. ik hou me dus bezig met financien van de studievereniging. Zoals de begroting, het controleren van alle inkomsten en uitgave, en bekijken of bepaalde evenementen in het budget passen. Ook ben ik betrokken bij de bij acquisitie commissie, binnen die commissie gaan wij opzoek naar samenwerkingen met bedrijven en of andere studieverenigingen”

Bart Aarts

“Afgelopen jaar was in de secretaris, ik heb nu bijna twee bestuursjaren achter de rug. In mijn eerste bestuursjaar heb ik de functie van algemeen bestuurslid vervuld. Als secretaris hou je o.a. bezig met de inschrijvingen van leden, mailcontact en andere communicatie zoals de nieuwsbrief. Ook notuleert de secretaris elke vergadering. Wat ik vooral leuk vind aan een bestuursfunctie is dat ik veel mensen leer kennen. Ook vind ik het erg leerzaam voor mijn eigen ontwikkling op het gebied van samenwerken en communicatie. Echt een aanvulling op je studententijd!”

Suze Meijer

“Dit jaar ben ik algemeen bestuurslid geweest. Als rechtenstudent is het verstandig om niet alleen kennis te vergaren in de collegebanken maar ook om wat te proeven van de praktijk. Dat is een van de redenen waarom ik bestuurslid bij JuristA wilde worden. Naast de super gezellige borrels heb ik als bestuurslid de mogelijkheid gekregen om in gesprek te gaan met medestudenten, de Hogeschool van Amsterdam en advocatenkantoren.”

Kevin Ocansey

“Vorig jaar ben ik begonnen als een commissielid en ben vervolgens doorgegroeid naar Intern commissaris. Bij het uitoefenen van deze functie gaan de werkzaamheden verder dan alleen evenementen organiseren, je bezit namelijk meerdere verantwoordelijkheden. Je hebt voornamelijk de taak om de interne communicatie goed te laten verlopen. Verder dien je mee te bepalen aan het gevoerde beleid. Dit hangt nauw samen met de uitstraling van de vereniging.”

Kevin Adu