De commissie

commissies

De commissies organiseren de leuke, gezellige en leerzame activiteiten voor alle leden. Ook verzorgen zij de kortingen en houden zij contact met sponsoren. Zonder actieve leden in de commissies zouden de activiteiten niet plaats kunnen vinden. We hebben de volgende commissies binnen JuristA:

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie houdt zich niet alleen bezig met het organiseren van lezingen, workshops, zittingen en inhousedagen, maar ook feesten, borrels, uitstapjes en andere recreatieve activiteiten. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor zowel de interne als de externe communicatie. Deze commissie zorgt er ook voor dat alle activiteiten die worden georganiseerd door JuristA bekend zijn bij de leden door middel van de website en posters in het Wibauthuis. Deze commissie vormt de denktank voor het tonen van initiatief met oog op leuke idee├źn voor activiteiten. De commissieleden zullen door middel van deze activiteiten de leden laten zien dat er altijd naast het studeren ruimte is voor ontspanning en wat de juridische wereld in werkelijkheid te bieden heeft.

Studiereiscommissie

Ieder jaar wordt een studiereis georganiseerd naar leuke steden in Europa. De leden die meegaan zullen verblijven in een hostel en gaan elke dag leuke activiteiten doen. Naast de normale bezigheden van die week wordt er ook altijd een educatieve dag ingepland, waarbij de groep naar een juridisch gerelateerde locatie gaan zoals, bijvoorbeeld: Musea, monumenten, parlementaire gebouwen en gerechtshoven.

De commissie