De commissies

De commissies organiseren de leuke, gezellige en leerzame activiteiten voor alle leden. Ook verzorgen zij de kortingen en houden zij contact met sponsoren. Zonder actieve leden in de commissies zouden de activiteiten niet plaats kunnen vinden. We hebben de volgende commissies binnen JuristA:

Studiereiscommissie

De studiereiscommissie houdt zich bezich met het organiseren van studiereizen naar het buitenland. De verging streeft ernaar om ieder jaar een reis te realiseren en daarvoor zo veel mogelijk animo te krijgen!De studiereis houdt zich bezich met het organiseren van studiereizen naar het buitenland. De verging streeft ernaar om ieder jaar een reis te realiseren en daarvoor zo veel mogelijk animo te krijgen!

Acquisitiecommissie

Zoek samen met het bestuur naar sponsoren en leuke acties voor de leden, om nog meer voordelen te kunnen bieden.

Activiteitencommissie

Draag bij aan alle zaken met betrekking tot een groeiende studievereniging. Solliciteer dan naar een commissiefunctie in de activiteitencommissie en organiseer niet alleen lezingen, workshops, zittingen en inhousedagen, maar ook feesten, borrels, uitstapjes en andere recreatieve activiteiten. Jij zorgt er mede voor dat studenten werkelijk zien en beleven wat de juridische wereld te bieden heeft.

Social media commissie

Het beheersen van alle social media kanalen behoort toe aan deze commissie. Content creëren, evenementen promoten en Instagram story’s maken hoort er allemaal bij.

Dyon Zandbergen

Thomas Dekker