Activiteiten

Geplande activiteiten

JuristA is er om de opleiding gezelliger te maken! Daarom organiseren wij feesten, borrels en leuke uitstapjes. Ook verzorgen wij onder andere workshops, lezingen en Inhousedagen. Zo krijgt je studententijd veel meer waarde! Volg ons ook op Instagram en Like ons op Facebook om helemaal up-to-date te zijn.

Lezing van een advocaat
Op 18 oktober is het tijd voor de eerste lezing van het jaar! Meester Leonie, strafrecht advocate, komt een lezing geven over het drugsbeleid op festivals.

Meester Leonie is cum laude afgestudeerd aan de Tilburg University. Haar scriptie – Geen streepjes op de muur, periodieke toetsing van levenslanggestraften – is uitgeroepen tot “topscriptie”. In 2018 heeft Leonie ‘Meester Leonie Strafrechtadvocatuur’ opgericht. Daarnaast blogt, spreekt en geeft ze masterclasses. Ook is ze de oprichter en eigenaar van MSTRS, dit is een online platform voor advocaten.

Wil je deze lezing bijwonen? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar commissie@svjurista.nl


Sollicitatietraining

Meer info volgt snel!


Bezoek aan een Penitentiaire Inrichting

Meer info volgt snel!


Bezoek aan een televisieuitzending

Meer info volgt snel!


Studiereis

Dit jaar gaan we van 29 april t/m 3 mei weer op studiereis! de locatie wordt nog bekend gemaakt maar zet allemaal een kruis door je plannen en reserveer de gehele vakantie om een onvergetelijk avontuur met ons aan te gaan.

Activiteitenkalender

Scroll Up